Medische praktijk voor esthetiek

Voor uw natuurlijke schoonheid

Contact

Over ons

Medische praktijk voor esthetiek

Dr. Guda Heyke studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam (UVA)/Academisch Medisch Centrum (AMC).

Zij behaalde het artsexamen in 1987 aan de UVA/AMC.

Zij deed, naast haar klinische werk in het AMC en andere ziekenhuizen, bij de Afdeling Chirurgie van het AMC een promotie-onderzoek naar het effect van siliconen en collageen bij het reconstrueren van beschadigde en doorgesneden zenuwen met behulp van microchirurgische methoden. De resultaten van dit microchirurgische onderzoek werden in de loop van jaren gepresenteerd door lezingen op Internationale Chirurgische Congressen en gepubliceerd in de vorm van wetenschappelijke artikelen in het tijdschrift Microsurgery. Dr. Guda Heyke promoveerde in 2002 aan de UVA/AMC op dit onderwerp tot Doctor in de Geneeskunde.

Zij deed in de periode 1987-1993 haar klinische ervaring op als ziekenhuisarts bij de afdelingen Hart-Longchirurgie en Neurochirurgie van het AMC, Amsterdam en bij de afdelingen Interne Geneeskunde van het Burgerziekenhuis, Amsterdam en Cardiologie van het Kennemer Gasthuis (locatie EG), Haarlem, etc.

Dr Guda Heyke was vanaf 1993, 11 jaar als cosmetisch arts (hedendaags esthetisch arts) verbonden aan een van de grootste privé-klinieken voor plastische en esthetische chirurgie in Nederland. Daar maakte zij kennis met het gebruik van diverse “injectables” en leerde diverse “injectable-technieken”. In die tijd specialiseerde zij zich eveneens in het werken met diverse lasers, in het uitvoeren van haartransplantaties volgens de FUT methode en in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Zij volgde en volgt regelmatig workshops over cosmetische geneeskunde.

Sinds 2003 heeft zij haar eigen Medische Praktijk voor Esthetiek, waar zij aanvankelijk voornamelijk met injectables werkte. Maar daarna breidde zij de praktijk uit en doet mede in samenwerking met Polikliniek de Blaak, ooglidcorrecties. Met de injectables werkt zij behalve in haar eigen praktijk ook op regelmatige tijden in schoonheidssalons, enz.

Dr. Guda Heyke is als esthetisch arts gefascineerd door het scala aan cosmetische behandelingen om rimpels, volumeverlies en verslapping van de huid en de onderliggende weefsels, die veelal veroorzaakt worden door veroudering, te verbeteren. De nieuwe niet-blijvende injectables bieden bijvoorbeeld steeds meer voordelen, doordat zij langer op de plaats zitten. Er komen regelmatig meer en verbeterde producten op de markt. De vele injectables geven goede mogelijkheden voor een behandeling op maat in onderlinge afstemming tussen behandelaar en cliënt.

Contact
“Super praktijk!”

- Jelle

Geïnteresseerd? Bekijk onze behandelingen!

Meer informatie