Medische praktijk voor esthetiek

Voor uw natuurlijke schoonheid

Contact

Injectables

Onder injectables vallen fillers en spierontspanners. De injectievloeistoffen worden door middel van een naald in de huid aangebracht. Met fillers kunnen rimpels en plooien worden opgevuld, hierdoor vervagen en/of verdwijnen rimpels tijdelijk. Door de injectables kunnen lijnen zachter worden en valt er minder schaduw in uw gezicht. Tevens kunnen injectables zorgen voor een frisse en jongere uitstraling waardoor u er minder vermoeid uitziet. Bij Medische praktijk voor esthetiekt gebruiken wij enkel tijdelijke injectables van gerenommeerde producenten zoals Merz.

 

Spierontspanners

In de spierontspanner bevindt zich een natuurlijk eiwit, hiermee kunnen rimpels en spieren worden behandeld die ontstaan door aanspanning. Het gebied rondom het gezicht dat doormiddel van spierontspanners kan worden behandeld ligt tussen de nek en de haargrens. Spierontspanners kunnen tevens een oplossing bieden bij overmatig zweten, zichtbaar tandvlees bij het lachen en migraine. De spierontspanner is een tijdelijke oplossing en is na 3 tot 6 maanden uitgewerkt.

 

Fillers

Tijdelijke fillers kunnen na verloop van tijd door het lichaam worden afgebroken. Tijdelijke fillers bevatten hyaluronzuur, deze stof is van nature ook aanwezig in de huid en in het lichaam. Fillers brengen meer volume aan op de plaats waar deze wordt geïnjecteerd. Een filler heeft de capaciteit om vocht aan zich te binden, hierdoor kan er nieuw volume worden gecreëerd. Bij Medische praktijk voor esthetiek werken wij uitsluitend met tijdelijke fillers, de behandeling dient na circa 9 tot 12 maanden herhaald te worden om het gewenste resultaat te behouden.

In het kort:

Onder injectables vallen fillers en spierontspanners. De injectievloeistoffen worden door middel van een naald in de huid aangebracht.